DÜZCE / ÇİLİMLİ - Dikmeli Ortaokulu

May

Yeni müfredatımızın taslağı açıklandı.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk bayramı okulumuzun bahçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu bayramı çocuklara armağan eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz ve tüm çocuklarımızın ve milletimizin bayramını kutluyoruz.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emek veren öğretmenlerimize ve bizleri şenlendiren öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Yaşadığımız yüzyıl bilgi, ilerleme dönemidir. Kitaplar bilime giden yoldur. Bu yüzden bizde Dikmeli ortaokulu olarak bu haftanın önemine vurgu yapmak için okulumuzun hem kütüphane hem de çevresinde kitap okumaları yaptık.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin ayrılıkları ve özgürlük için asla taviz vermeyeceğinin göstergesidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün üzerinden 102 yıl geçti. Mehmet Akif'in, o günlerden miras kalan bir tek dileği vardı:

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Ock

Değerli öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük gayretiyle 15 Temmuz Çocuk gazetemizi çıkardık .

Ara

İngilizce öğretmenimiz Gülşah Demircan Kaya Reggio Emilia projesinin kursuna katılarak sertifikasını almıştır.Okulumuzu en güzel şekilde tanıtmıştır. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyoruz.

Kursun amacı, erken eğitimde modern teknikleri uygulayarak çocuk-aile-anaokulu-toplum arasındaki eğitim ortaklığının yeniden yapılandırmasıdır.Becerilerini geliştirmek , denemek , kendi ilgi alanlarından başlayarak daha fazlasını öğrenmek, başkalarıyla rekabeti ortadan kaldırmak herzaman kendisiyle rekabet halinde olmak amaçlanmıştır.

Kas

Atatürk'ü Anma Günü İnsan, kalbi attıkça değil, kalpler onun için attıkça yaşar. Ülkemizin ve bankamızın kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

May

Kurucu ortak İngilizce öğretmenimiz Gülşah DEMİRCAN koordinatördüğündeki "Yes Water Yes Life" adlı projemiz 3 aylık çalışması sonunda tamamlanıyor. Öğrenciler bu süreç içerisinde afiş logo hazırladılar.Web 2 araçlarını kullanarak Suyun önemini vurguladılar.Ortak ve işbirlikçi çalışmalar yaptılar. "Su varsa hayat var" diyerek farkındalık oluşturdular.

Mrt

20. Millî Eğitim Şûrası'nda alınan tavsiye kararlarının uygulanan eğitim politikalarıyla hayata geçirilmesine yönelik ilk raporumuz yayımlandı.

Ock

DÜZCE'Lİ ŞEHİDİMİZ UFUK BAYSAN'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİK